Werkplaats

Garantie
Auto’s die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats onderhouden. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

Werkzaamheden
Doordat werkzaamheden in onze eigen werkplaats worden gerealiseerd, is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met u besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. In onze garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

 • APK (Algemene periodieke keuring)
  Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle verzorgen wij voor u een nieuw APK rapport. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.
 • Reguliere (kleine) onderhoudsbeurt
  Een onderhoudsbeurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie en de bijbehorende filter is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een servicegerichte beurt. Bij deze beurt worden de vloeistoffen kosteloos aangevuld.
 • Grote onderhoudsbeurt
  Bij een grote onderhoudsbeurt nemen wij uw auto nog meer onder handen. Wij controleren hierbij volgens de normen van de autofabriek alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen. Ook bij deze beurt worden de vloeistoffen kosteloos aangevuld.
 • Reparatie
  De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in en geven u een eerlijk advies. Desgewenst stellen wij een expertiserapport op en onderhouden wij voor u het contact met de verzekeraar en schade-expert. Ook voor het herstel van de schade, kunt u bij ons terecht.
 • Airco onderhoud
  Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.
 • Distributieriem
  Het tijdig vervangen van de distributieriem voorkomt schade aan uw motor. De levensduur van iedere distributieriem is anders. Informeer bij ons wanneer de riem aan vervanging toe is. Wij informeren u hier vrijblijvend over en maken desgewenst vrijblijvend een offerte voor u.
 • Ruitservice
  Wij hebben goede (prijs)afspraken met een professionele autoruitenleverancier. Daarom kunnen wij de ruit in veel gevallen vervangen, zonder eigen risico.
 • Diagnose stellen
  Alvorens te beginnen aan de reparatie voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt. Onze apparatuur is geschikt voor alle merken.
 • Banden, olie en uitlaat
  Wij helpen u de juiste (winter)band te selecteren, balanceren, lijnen uit en monteren deze desgewenst en helpen u ook graag met de opslag van uw (winter)banden.
  Tevens zorgen wij ervoor dat u altijd de juiste – kwalitatief hoogstaande – olie in uw auto heeft.
  Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is.

Magazijn
Om u de laatste en beste prijs te bieden, houden wij geen voorraad aan in ons magazijn. Door goede afspraken met onze leveranciers hebben wij altijd binnen enkele uren de meeste onderdelen in huis. U betaalt dus niet de kosten voor opslag, maar profiteert wel van een snelle service.

Leenauto
Bij onderhoud stellen wij – voor een geringe vergoeding – een leenauto ter beschikking. Zodoende blijft u altijd mobiel. Bij schade is de leenauto altijd gratis.

Snelle service
Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: Onze service staat borg voor snelle zorg.